pondělí 22. září 2014

Výsledky 2014

Pěkné úterní ráno,
při pohledu z okna nás těší, že jsme pro vás soutěž uspořádali v mnohem lepším počasí. Letos se do prvního kola přihlásilo celkem 25 škol, které dorazily se 77 soutěžními družstvy.
Výsledky naleznete v dokumentu níže.
Družstva, jež se umístila na prvních pěti pozicích, si dovolujeme pozvat na finále, které se uskuteční v Zoo Ostrava mimořádně v neděli, a to 5. října 2014. Bližší informace obdrží finalisté e-mailem.

Děkujeme všem školám za hojnou účast a přízeň, pedagogům za důslednou přípravu svých žáků a všem zúčastněným žákům za úsilí, s nímž zápolily v areálu zahrady.
Zároveň nás těší, že letos poprvé jsme se nesetkali s neférovým soutěžením (skrývání otázek) či hlukem a drážděním zvířat, za něž jsme v dřívějších ročnících družstva diskvalifikovali.
Naopak se nám opakovaně vyskytla neschopnost práce v týmu, rozpady družstev a muka některých vyučujících, kteří pak dlouho na všechny členy družstva museli čekat.
Zároveň si dovoluji podotknout, že jsme byli nuceni přidat jednu trestnou hodinu všem družstvům, která proběhla druhým stanovištěm. Zvýhodnili jsme tak družstva, která se ze třetího stanoviště na to druhé s úkolem vracela, aby měla kompletní trasu.


Žádné komentáře:

Okomentovat